T 0297 - 89 30 20

Gezichtsbehandelingen

Voor het merk Maria Galland zijn er diverse gezichtsbehandelingen. Neem contact met ons op om te bepalen welke behandeling de juiste is voor u en uw huid.

Exclusieve gezichtsbehandeling; Soin Masque Modelant
De behandelingsklassieker van Maria Galland, die gebaseerd is op een diep inwerkend mineralenmasker dat uit zichzelf warm wordt en waarvan er drie varianten zijn: voor intensief vochtherstel, voor effectieve anti-aging verzorging en voor een regulerende behandeling van een onzuivere huid.

Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftend effect, maar behandelt ook de meest uiteenlopende problemen van elke huidzone afzonderlijk.

 
€ 94,50
Exclusieve gezichtsbehandeling; Soin Mille lumière
Behandeling met de meest exclusieve verzorgingslijn van Maria Galland: de Ligne Mille.
Producten met het exclusieve TOP-C complex van truffels, 24 karaats goud, anti-aging peptiden en een bekroonde celactivator verminderen rimpels, regeneren en verstevigen de huid zichtbaar!
Verzorgt de huid op het hoogste niveau met een zichtbaar effect.

 
€ 122,50
Exclusieve gezichtsbehandeling; Soin Thalasso
Een ware vochtkuur uit de zee. De behandeling, die het huidevenwicht herstelt en verkoelt, is een weldaad. Het verfrissende algenmasker verstevigt de huid en zorgt voor een zeer geconcentreerde, lang aanhoudende vochttoevoer.
Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon-een perfecte korte vakantie voor de huid!

 
€ 87,50
Exclusieve gezichtsbehandeling; Soin Infiniblanc
Door een exclusief Power-Brightening complex worden pigmentvlekken voor langere tijd lichter gemaakt, en wordt er voor gezorgd dat de huid een egale stralende teint krijgt.
 
€ 87,50
Exclusieve gezichtsbehandeling; Soin Profilift met bindweefselmassage
Verstevigende behandeling waarbij de huid van binnenuit meer volume krijgt, direct zichtbaar resultaat!
Verbetering van de algehele huidconditie en een meer egale kleur. Door toename van de huiddoorbloeding worden werkstoffen beter opgenomen en wordt de celdeling gestimuleerd.

 
€ 87,50
Exclusieve gezichtsbehandeling; SOIN COCON (90 minuten)
Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.
De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, het gezichtsmasker en het fantastisch zachte schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen. De huid is wordt weer gezond en vitaal. Het goede leven, voor uw huid!

 
€ 87,50
Klassieke gezichtsbehandeling (90 minuten)
Verzorgende behandeling van MARIA GALLAND PARIS met een optimale dosis werkstoffen aangepast aan de behoefte van uw huid. Inclusief epileren van de wenkbrauwen en een uitgebreide ontspanningsmassage van gezicht, hals, decolleté en nekpartij. U leeft er van op!
 
€ 79,00
Gezichtsbehandeling voor de man (60 minuten)
Actieve stoffen zoals Cellactive Men met Siberische ginseng, die speciaal zijn ontwikkeld voor de mannenhuid, verhogen de power en het weerstandsvermogen van de huid. Daarnaast verbeteren zij het vochtgehalte en zorgen ze voor een prettig gevoel.
HOMME GALLAND – de hoogwaardige en complete verzorgingslijn voor de man, met een optimale dosis werkstoffen en mannelijke geurnoten, geeft iedere mannenhuid een aantrekkelijke en goed verzorgde uitstraling. Dat is pas leven!

 
€ 59,00
Acne behandeling; SOIN PURETÉ (60 minuten)
choonheid tot in de diepte van de poriën en een puur gevoel van welzijn: SOIN PURETÉ verlost de huid van onzuiverheden, reinigt en zuivert haar grondig.
De huid ziet er direct door en door schoon uit, de poriën worden verfijnd en een ongewenste vetglans verdwijnt. Een levendig resultaat!

 
€ 59,00
Oogmasker; SOIN MASQUE MODELANT YEUX
De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.
Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris. Het leven lacht u toe!
In combinatie met gezichtsbehandeling € 29,50 / als individuele behandeling € 39,50 (35 minuten)

 
vanaf
€ 29,50
Epileren en verven
- epileren - vanaf € 15,00
- wenkbrauwen verven - € 11,50
- wimpers verven - € 13,00
(een combinatie is natuurlijk ook mogelijk)
 
vanaf
€ 15,00
Harsen
- bovenlip - vanaf € 8,50
- kin - vanaf € 9,50
- gelaat - vanaf €  15,00
vanaf
€ 8,50