T 0297 - 89 30 20

Wij mogen weer open!

Wij zijn ontzettend blij dat we vanaf 3 maart weer klanten mogen ontvangen in onze salon. Wij hebben een bellijst gemaakt en zullen alle klanten die voor de lockdown een afspraak hadden staan opbellen voor het inplannen van een nieuwe afspraak. Nog geen afspraak gepland? Bel ons dan gerust!

Goed om te weten: zo lang de avondklok van toepassing is behandelen wij tot 20.15.

Uiteraard kun je bij ons ook gewoon producten en cadeaus blijven bestellen en/of ophalen. Dit kan via info@salonleef.nl, telefonisch via: 0297-893020 of per WhatsApp: 06-17361302.

We hopen jullie snel weer in de salon te ontmoeten!

Liefs,

Team Salon Leef

Bruidsarrangementen

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven!
Omdat u op deze dag het “stralend” middelpunt bent is het van groot belang dat uw huid extra goed verzorgd wordt in de periode voor de bruiloft. Voor de bruid is het extra belangrijk omdat een mooi aangebrachte make-up niet goed tot zijn recht komt als de huid niet in goede conditie verkeert.

Salon Leef heeft diverse professionele progamma`s samengesteld voor de aankomende bruid en bruidegom.

Om de juiste make-up samen te stellen is het belangrijk dat u voor de bruiloft een proefmake-up aan laat brengen. Bij het samenstellen van de make-up wordt gekeken naar de stijl en kleur van de jurk, het bruidsboeket en de persoonlijkheid van de bruid. Het belangrijkste van deze proef make-up is dat u blij bent met het resultaat.

 

Behandeling Prijs
Bruidsarrangement 1
  • Proef make-up
  • Bruidsmake-up inclusief ampul op de trouwdag                  
  • Epileren van de wenkbrauwen
€ 110,00
Bruidsarrangement 2
  • Proef make-up
  • Bruidsmake-up incl. ampul
  • Standaard gezichtsbehandeling (inclusief epileren wenkbrauwen) 90 minuten
€ 169,00