T 0297 - 89 30 20

Wij mogen weer open!

Wij zijn ontzettend blij dat we vanaf 3 maart weer klanten mogen ontvangen in onze salon. Wij hebben een bellijst gemaakt en zullen alle klanten die voor de lockdown een afspraak hadden staan opbellen voor het inplannen van een nieuwe afspraak. Nog geen afspraak gepland? Bel ons dan gerust!

Goed om te weten: zo lang de avondklok van toepassing is behandelen wij tot 20.15.

Uiteraard kun je bij ons ook gewoon producten en cadeaus blijven bestellen en/of ophalen. Dit kan via info@salonleef.nl, telefonisch via: 0297-893020 of per WhatsApp: 06-17361302.

We hopen jullie snel weer in de salon te ontmoeten!

Liefs,

Team Salon Leef

Gezichtsbehandelingen

Salon Leef biedt diverse gezichtsbehandelingen aan, zowel van Maria Galland als van Environ. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende behandelingen die wij aanbieden. Twijfelt u welke behandeling bij u past? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Soin Masque Modelant Hydratant 

De behandelingsklassieker van Maria Galland, die gebaseerd is op een diep inwerkend mineralenmasker dat uit zichzelf warm wordt.
Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftend effect, maar behandelt ook de meest uiteenlopende problemen van elke huidzone afzonderlijk.

De behandeling Soin Masque Modelant Hydratant duurt 120 minuten en kost € 120,50.


Soin Mille Lumière

Behandeling met de meest exclusieve verzorgingslijn van Maria Galland: de Ligne Mille. Producten met het exclusieve TOP-C complex van truffels, 24 karaats goud, anti-aging peptiden en een bekroonde celactivator verminderen rimpels, regeneren en verstevigen de huid zichtbaar!

De behandeling Soin Mille Lumière duurt 120 minuten en kost € 142,50.


Soin Thalasso

Een ware vochtkuur uit de zee. De behandeling, die het huidevenwicht herstelt en verkoelt, is een weldaad. Het verfrissende algenmasker verstevigt de huid en zorgt voor een zeer geconcentreerde, lang aanhoudende vochttoevoer.
Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon - deze behandeling is een perfecte korte vakantie voor de huid!

De behandeling Soin Thalasso duurt 90 minuten en kost € 89,50.


Soin Cocon

Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.
De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, het gezichtsmasker en het fantastisch zachte schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen. 

De behandeling Soin Cocon duurt 90 minuten en kost € 89,50.


Soin Saphir Revitalisant

Behandeling met luxe actieve ingrediënten, waaronder de krachtige edelsteen saffier.
Een direct zichtbare geregenereerde, intensief gehydrateerde en stralende huid is het resultaat.

De behandeling Soin Saphir Revitalisant duurt 120 minuten en kost € 134,50.


Soin Lifting Absolue Jeunesse

We creëren een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele bindweefselmassage, verstevigd niet alleen de huid maar stimuleert ook de celactiviteit.

De behandeling Soin Lifting Absolue Jeunesse duurt 90 minuten en kost € 98,50.


Soin Dermatologique

Effectieve behandeling voor de probleemhuid. Met 4 peilers;

  • onzuivere huid
  • roodheden
  • pigmentatie
  • droge of eczeemachtige huid

Elk product is op zichzelf uitgerust met een wetenschappelijke formule en is gebaseerd op een complexe combinatie van efficiënte werkstoffen.

De behandeling Soin Dermatologique duurt 90 minuten en kost € 95,00.


Soin Purete

Schoonheid tot in de diepte van de poriën en een puur gevoel van welzijn: SOIN PURETÉ verlost de huid van onzuiverheden, reinigt en zuivert haar grondig. De huid ziet er direct door en door schoon uit, de poriën worden verfijnd en een ongewenste vetglans verdwijnt. Een levendig resultaat!

De behandeling Soin Purete duurt 60 minuten en kost € 65,50.


Soin Homme

Gezichtsbehandeling voor de man. Een all-in-one behandeling! Een exfoliatie, verwijderen van onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen, desgewenst wenkbrauwen bijwerken, een gezichts/schoudermassage met voedende werkstoffen en tot slot een passend masker en eindverzorging .

De behandeling Soin Homme duurt 75 minuten en kost € 75,50.


Environ Discovery

Ontdek environ met de environ discovery behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale gelaatsbehandeling die perfect aansluit op uw huid.

De behandeling Environ Discovery duurt 75 minuten en kost €69,-.


Behandelingen met Ionzyme DF apparaat

Dit apparaat brengt de actieve ingrediënten die in onze serums zitten dieper in de huid voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat op alle huidcondities. Wij bieden vijf verschillende behandelingen:

Environ Intensive

Onze luxe gelaatsbehandeling, voor wie alleen het allerbeste wil. Deze behandeling duurt 120 minuten en kost € 132,50.

Environ Focus

Een complete gelaatsbehandeling met extra focus op de probleemzones. Deze behandeling duurt 90 minuten en kost € 89,50.

Environ Skin Renewal

Extra aandacht voor het exfoliëren en hydrateren van de huid, met een stralende vernieuwde huid als resultaat! Deze behandeling duurt 90 minuten en kost €110,00.

Environ C-Peel

Een hoge dosis vitamine C werkt op littekens, pigmentatie en rimpels. De haarvaten worden versterkt, de huid wordt gladder en het verfijnt de huidtextuur. Deze behandeling duurt 120 minuten en kost € 122,50.

Environ Lunchtime

Een kuurbehandeling met de focus op specifieke probleemzones. Maximum resulaat in een minimum van tijd. Een behandeling duurt 20-40 minuten. Deze behandeling is verkrijgbaar vanaf €300,- per kuur van 12 keer.


Manuele behandelingen

Wanneer het Ionzyme DF apparaat voor u niet geschikt is, hebben we ook enkele manuele gelaatsbehandelingen met uitmuntende resultaten. Wij bieden de volgende twee behandelingen:

Environ Deep Cleansing

Deze gelaatsbehandeling is perfect voor wie last heeft van verstopte poriën. Met een fris gevoel van zuiverheid als resultaat. Deze behandeling duurt 75 minuten en kost € 72,-.

Environ Vital

Ontspannende vitaminebehandeling voor een zachte en stralende huid. Deze behandeling duurt 90 minuten en kost € 95,-.


Cool Peel System

Het Cool Peel System is ideaal voor rimpels, verslapping of puistjes. Met deze gelaatsbehandeling werken we aan de totale huidverjonging. Wij bieden de volgende behandeling:

Environ Cool Peel

Veilig peelingsysteem voor een nieuwe, gezonde, gladde en egale huid. Deze behandeling duurt 90 minuten en kost €99,-.

Kuur van 6 keer (60 minuten)             € 420,-
Kuur bij Acne (40 minuten)                 € 300,-
Kuur bij Rosacea (40 minuten)           € 300,-