T 0297 - 89 30 20

Massages

Bent u toe aan een momentje voor uzelf en wilt u even heerlijk ontspannen? Boek dan een massage bij Salon Leef! Salon leef biedt diverse massages aan: van hot stone massage tot een rug, nek en schoudermassage. Om u te helpen bij het maken van een keuze vindt u op deze pagina een omschrijving van de verschillende massages.


Hot stone massage

De hot stone massage voert spanningen af en brengt rust en evenwicht in uw lichaam. Bij deze massage wordt u gemasseerd met warme zwarte basaltstenen, die zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen. Een unieke ervaring!

De hot stone massage duurt 60 minuten en kost € 67,50.


Full body massage

Bij de full-body massage staat het ontspannen voorop. Het is een uitgebreide massage van uw hele lichaam waarbij huid en spieren zich ontspannen. De massage stimuleert de doorbloeding, zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd en verbetert de spierfunctie en stofwisseling van de spieren.

De full body massage duurt 60 minuten en kost € 72,00.


Rug, nek en schoudermassage

Deze heerlijke massage verbetert de lichamelijke functies, vermindert vermoeidheid en werkt stressverlagend. Een uitstekend medicijn tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek.

De rug, nek en schoudermassage duurt 35 minuten en kost € 38,50.


Aromatherapie massage

Bij deze rustgevende massage worden armen, decolleté, nek, schouders, gezicht, oren en hoofdhuid gemasseerd. U heeft de keuze uit de volgende vier geuren:

  • Lavendel: ontspannend, voorkomt littekenvorming en bevordert nachtrust
  • Bergamot: verfrissend, reinigend, oppeppend en stressverlagend
  • Kaneel: stimuleert vitaliteit en levenslust en bevordert herstel bij kou en vermoeidheid
  • Rozemarijn: pijnstillend, stressverlagend en stimuleert de haarwortels voor glanzend haar

De aromatherapiemassage duurt 40 minuten en kost € 49,95.


Wilt u een van deze massages boeken? Neem dan contact met ons op via info@salonleef.nl, vul ons afsprakenformulier in of bel 0297 - 89 30 20.