T 0297 - 89 30 20

Wij mogen weer open!

Wij zijn ontzettend blij dat we vanaf 3 maart weer klanten mogen ontvangen in onze salon. Wij hebben een bellijst gemaakt en zullen alle klanten die voor de lockdown een afspraak hadden staan opbellen voor het inplannen van een nieuwe afspraak. Nog geen afspraak gepland? Bel ons dan gerust!

Goed om te weten: zo lang de avondklok van toepassing is behandelen wij tot 20.15.

Uiteraard kun je bij ons ook gewoon producten en cadeaus blijven bestellen en/of ophalen. Dit kan via info@salonleef.nl, telefonisch via: 0297-893020 of per WhatsApp: 06-17361302.

We hopen jullie snel weer in de salon te ontmoeten!

Liefs,

Team Salon Leef

Massages

Bent u toe aan een momentje voor uzelf en wilt u even heerlijk ontspannen? Boek dan een massage bij Salon Leef! Salon leef biedt diverse massages aan: van hot stone massage tot een rug, nek en schoudermassage. Om u te helpen bij het maken van een keuze vindt u op deze pagina een omschrijving van de verschillende massages.


Hot stone massage

De hot stone massage voert spanningen af en brengt rust en evenwicht in uw lichaam. Bij deze massage wordt u gemasseerd met warme zwarte basaltstenen, die zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen. Een unieke ervaring!

De hot stone massage duurt 60 minuten en kost € 67,50.


Full body massage

Bij de full-body massage staat het ontspannen voorop. Het is een uitgebreide massage van uw hele lichaam waarbij huid en spieren zich ontspannen. De massage stimuleert de doorbloeding, zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd en verbetert de spierfunctie en stofwisseling van de spieren.

De full body massage duurt 60 minuten en kost € 72,00.


Rug, nek en schoudermassage

Deze heerlijke massage verbetert de lichamelijke functies, vermindert vermoeidheid en werkt stressverlagend. Een uitstekend medicijn tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek.

De rug, nek en schoudermassage duurt 35 minuten en kost € 38,50.


Aromatherapie massage

Bij deze rustgevende massage worden armen, decolleté, nek, schouders, gezicht, oren en hoofdhuid gemasseerd. U heeft de keuze uit de volgende vier geuren:

  • Lavendel: ontspannend, voorkomt littekenvorming en bevordert nachtrust
  • Bergamot: verfrissend, reinigend, oppeppend en stressverlagend
  • Kaneel: stimuleert vitaliteit en levenslust en bevordert herstel bij kou en vermoeidheid
  • Rozemarijn: pijnstillend, stressverlagend en stimuleert de haarwortels voor glanzend haar

De aromatherapiemassage duurt 40 minuten en kost € 49,95.


Wilt u een van deze massages boeken? Neem dan contact met ons op via info@salonleef.nl, vul ons afsprakenformulier in of bel 0297 - 89 30 20.