T 0297 - 89 30 20

Wij mogen weer open!

Wij zijn ontzettend blij dat we vanaf 3 maart weer klanten mogen ontvangen in onze salon. Wij hebben een bellijst gemaakt en zullen alle klanten die voor de lockdown een afspraak hadden staan opbellen voor het inplannen van een nieuwe afspraak. Nog geen afspraak gepland? Bel ons dan gerust!

Goed om te weten: zo lang de avondklok van toepassing is behandelen wij tot 20.15.

Uiteraard kun je bij ons ook gewoon producten en cadeaus blijven bestellen en/of ophalen. Dit kan via info@salonleef.nl, telefonisch via: 0297-893020 of per WhatsApp: 06-17361302.

We hopen jullie snel weer in de salon te ontmoeten!

Liefs,

Team Salon Leef

Gezichtsbehandelingen

Salon Leef biedt diverse behandelingen aan waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de producten van Maria Galland. Op deze pagina vindt u de diverse behandelingen, de duur van de behandelingen en de bijbehorende prijzen.


Soin Masque Modelant Hydratant 

De behandelingsklassieker van Maria Galland, die gebaseerd is op een diep inwerkend mineralenmasker dat uit zichzelf warm wordt.
Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftend effect, maar behandelt ook de meest uiteenlopende problemen van elke huidzone afzonderlijk.

De behandeling Soin Masque Modelant Hydratant duurt 120 minuten en kost € 120,50.


Soin Mille Lumière

Behandeling met de meest exclusieve verzorgingslijn van Maria Galland: de Ligne Mille. Producten met het exclusieve TOP-C complex van truffels, 24 karaats goud, anti-aging peptiden en een bekroonde celactivator verminderen rimpels, regeneren en verstevigen de huid zichtbaar!

De behandeling Soin Mille Lumière duurt 120 minuten en kost € 142,50.


Soin Thalasso

Een ware vochtkuur uit de zee. De behandeling, die het huidevenwicht herstelt en verkoelt, is een weldaad. Het verfrissende algenmasker verstevigt de huid en zorgt voor een zeer geconcentreerde, lang aanhoudende vochttoevoer.
Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon - deze behandeling is een perfecte korte vakantie voor de huid!

De behandeling Soin Thalasso duurt 90 minuten en kost € 89,50.


Soin Cocon

Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.
De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, het gezichtsmasker en het fantastisch zachte schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen. 

De behandeling Soin Cocon duurt 90 minuten en kost € 89,50.


Soin Saphir Revitalisant

Behandeling met luxe actieve ingrediënten, waaronder de krachtige edelsteen saffier.
Een direct zichtbare geregenereerde, intensief gehydrateerde en stralende huid is het resultaat.

De behandeling Soin Saphir Revitalisant duurt 120 minuten en kost € 134,50.


Soin Lifting Absolue Jeunesse

We creëren een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele bindweefselmassage, verstevigd niet alleen de huid maar stimuleert ook de celactiviteit.

De behandeling Soin Lifting Absolue Jeunesse duurt 90 minuten en kost € 98,50.


Soin Dermatologique

Effectieve behandeling voor de probleemhuid. Met 4 peilers;

  • onzuivere huid
  • roodheden
  • pigmentatie
  • droge of eczeemachtige huid

Elk product is op zichzelf uitgerust met een wetenschappelijke formule en is gebaseerd op een complexe combinatie van efficiënte werkstoffen.

De behandeling Soin Dermatologique duurt 90 minuten en kost € 95,00.


Soin Purete

Schoonheid tot in de diepte van de poriën en een puur gevoel van welzijn: SOIN PURETÉ verlost de huid van onzuiverheden, reinigt en zuivert haar grondig. De huid ziet er direct door en door schoon uit, de poriën worden verfijnd en een ongewenste vetglans verdwijnt. Een levendig resultaat!

De behandeling Soin Purete duurt 60 minuten en kost € 65,50.


Soin Homme

Gezichtsbehandeling voor de man. Een all-in-one behandeling! Een exfoliatie, verwijderen van onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen, desgewenst wenkbrauwen bijwerken, een gezichts/schoudermassage met voedende werkstoffen en tot slot een passend masker en eindverzorging .

De behandeling Soin Homme duurt 75 minuten en kost € 75,50.