T 0297 - 89 30 20

Wij mogen weer open!

Wij zijn ontzettend blij dat we vanaf 3 maart weer klanten mogen ontvangen in onze salon. Wij hebben een bellijst gemaakt en zullen alle klanten die voor de lockdown een afspraak hadden staan opbellen voor het inplannen van een nieuwe afspraak. Nog geen afspraak gepland? Bel ons dan gerust!

Goed om te weten: zo lang de avondklok van toepassing is behandelen wij tot 20.15.

Uiteraard kun je bij ons ook gewoon producten en cadeaus blijven bestellen en/of ophalen. Dit kan via info@salonleef.nl, telefonisch via: 0297-893020 of per WhatsApp: 06-17361302.

We hopen jullie snel weer in de salon te ontmoeten!

Liefs,

Team Salon Leef

Behandelingen

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud uook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat uw huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om het dagelijkse tekort aan te vullen en uw huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Op deze pagina vindt u de diverse environ behandelingen van Salon Leef. Heeft u vragen over de behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op!


Environ Discovery

Ontdek environ met de environ discovery behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale gelaatsbehandeling die perfect aansluit op uw huid.

De behandeling Environ Discovery duurt 75 minuten en kost €69,-.


Behandelingen met Ionzyme DF apparaat

Dit apparaat brengt de actieve ingrediënten die in onze serums zitten dieper in de huid voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat op alle huidcondities. Wij bieden vijf verschillende behandelingen:

Environ Intensive

Onze luxe gelaatsbehandeling, voor wie alleen het allerbeste wil. Deze behandeling duurt 120 minuten en kost € 132,50.

Environ Focus

Een complete gelaatsbehandeling met extra focus op de probleemzones. Deze behandeling duurt 90 minuten en kost € 89,50.

Environ Skin Renewal

Extra aandacht voor het exfoliëren en hydrateren van de huid, met een stralende vernieuwde huid als resultaat! Deze behandeling duurt 90 minuten en kost €110,00.

Environ C-Peel

Een hoge dosis vitamine C werkt op littekens, pigmentatie en rimpels. De haarvaten worden versterkt, de huid wordt gladder en het verfijnt de huidtextuur. Deze behandeling duurt 120 minuten en kost € 122,50.

Environ Lunchtime

Een kuurbehandeling met de focus op specifieke probleemzones. Maximum resulaat in een minimum van tijd. Een behandeling duurt 20-40 minuten. Deze behandeling is verkrijgbaar vanaf €300,- per kuur van 12 keer.


Manuele behandelingen

Wanneer het Ionzyme DF apparaat voor u niet geschikt is, hebben we ook enkele manuele gelaatsbehandelingen met uitmuntende resultaten. Wij bieden de volgende twee behandelingen:

Environ Deep Cleansing

Deze gelaatsbehandeling is perfect voor wie last heeft van verstopte poriën. Met een fris gevoel van zuiverheid als resultaat. Deze behandeling duurt 75 minuten en kost € 72,-.

Environ Vital

Ontspannende vitaminebehandeling voor een zachte en stralende huid. Deze behandeling duurt 90 minuten en kost € 95,-.


Cool Peel System

Het Cool Peel System is ideaal voor rimpels, verslapping of puistjes. Met deze gelaatsbehandeling werken we aan de totale huidverjonging. Wij bieden de volgende behandeling:

Environ Cool Peel

Veilig peelingsysteem voor een nieuwe, gezonde, gladde en egale huid. Deze behandeling duurt 90 minuten en kost €99,-.

Kuur van 6 keer (60 minuten)             € 420,-
Kuur bij Acne (40 minuten)                 € 300,-
Kuur bij Rosacea (40 minuten)           € 300,-